Zoeken naar nog geile

Uw zoekactie voor nog geile leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Eric 62 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Zoek pijpdate of softdate voor deze avond rond 19u45
Hey ik kan verplaatsen naar: Beerse,Vlimmeren,Gierle,Merksplas,Vosselaar,Turnhout en Oud-Turnhout.Ik zoek een lekkere geile man met veel zin.Ik hou van pijpen,strelen,rukken,rimmen,kussen en tongen.Cardate ook mogelijk ook iemand met weinig if geen ervaring is geen probleem.  

Zoek pijpdate of softdate voor deze avond rond 19u45
Explorer 44 jaar Antwerpen - Zandhoven
Waar zitten die twinks
Hey hey, waar zitten die geile jonge twinks hier. Zou graag eens een iemand op mijn paal zetten. Stel jezelf met je stats en een foto van je lijf (onherkenbaar) voor als je interesse hebt en wie weet mag je deze dikke lul in je gaatje stoppen. Zou kunnen ontvangen in zandhoven  

Waar zitten die twinks
Steven 42 jaar Antwerpen - Zandhoven
Leuk sexmaatje gezocht voor nu
Hoi ik ben man 42 1m80 95 en versa eerder top, ik zoek voor nu een leuk sexmaatje omgeving Grobbendonk Zandhoven Zoersel. Ik kan eventueel ontvangen. Jij liefst -30j en slank met flinke paal. Stuur met je stats foto en eventueel gsm nummer of Snapchat dan kunnen we via daar verder communiceren. Geile grtjs  

Leuk sexmaatje gezocht voor nu
Geile biman 66 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wie wil me eens intiem scheren,graag vandaag en ook jij naakt !
Ik ben een 66j biman, slank en verzorgd lichaam, intiem geschoren en leuk speelgoed. Ik woon in Gent omgeving Burgravenlaan en Depintelaan en kan regelmatig ontvangen, ook VANDAAG!  

Wie wil me eens intiem scheren,graag vandaag en ook jij naakt  !
Jean 63 jaar Limburg - Genk
Di 21/5 deel ik mijn speeltje, nog 2 plaatsjes vrij!!
Datum staat dus vast! Mijn speeltje is een 40-er, geen baard geen snor geen borsthaar en geen schaamhaar. Hij wordt in camper geblinddoekt en handen omhoog vast gebonden en met of zonder mondstuk gelijk jullie willen! Trefwoorden: slaafje moet leren pijpen, likken, laten mondneuken, spanken, tepels, klaarkomen op gezicht en lichaam! Dit terwijl ik hem vinger en edge. Camper op afgelegen parking omgeving Genk. Wie wilt meedoen? Uiterlijk en leeftijd geen belang wel geil en hygiënisch zijn! Andere suggesties welkom! En die me kennen weten dat dit real is! Kan uitgebreid worden want dit zal ik regelmatig organiseren! Hij denkt trouwens dat er maar 2 man komt, geile surprise!!!  

Di 21/5 deel ik mijn speeltje, nog 2 plaatsjes vrij!!
Lenn 30 jaar Vlaams-Brabant - Begijnendijk
Sportieve twink voor _top_ FWB die kan ontvangen
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, versa bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige top fuckbuddy die op regelmatige basis deftig kan ontvangen voor geile seksdates. Ik heb geen interesse in een bottom, bespaar jezelf dus de moeite. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik ook geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Date is niet voor nú meteen, ik wil eerst weten met wie ik te maken heb en zal al zeker geen blind date doen. Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must. Reacties zonder bijlage worden niet gelezen en direct verwijderd.  

Sportieve twink voor _top_ FWB die kan ontvangen
24 jaar 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vandaag ontvangen voor ouder
Hoi 24 jaar hier 1m79 klein buikje en 15cm. Ik zoek voor vandaag iemand ouder (leeftijd maakt niet uit) om geile fun mee te beleven. Ik kan de hele dag door nog ontvangen. Ik sta voor veel open, top ingesteld en geniet graag lang van elkaar. Moest er iemand naar de sauna Tibet in Eindhoven gaan die van deze buurt is, mag dat ook zeker! Antwoorden met stats en eventueel foto aub.  
Alexander 28 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Zwarte penis gezocht
Hey Mijn geile fantasie is om eens een zwarte lul te mogen verwennen. Ik ben 28 184 74 15. Foto mag zeker, check volgt nog.  
Geile jongen 34 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Iemand goesting
Samen jointje roken iets drinken we zien wel alst klikt mekaar lekker pijpen rukken kwil ng eens iemand neuken wel safe buitendate kan niet ontvangen hopelijk iemand msk wel liefst in de regio als je een lekkere groote hebt mmmm  
Verlengd weekend 53 jaar Limburg - Bree
Ontvang of verplaats
Ik ben 55.180.85.17x4, verzorgd en discreet... Lekker verlengd weekend en geil. Zijn hier 1 of meerdere geile venten die ook zin hebben in een sexavontuurtje? Ik ben liefst bottom en sta voor alles open, enkel geen tong gedoe. Ik dan zowel overdag als avond. Reageer met uw stats en wat je graag wil doen. Pikfoto is + punt. Komaan geile mannen  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10